Υλικά: (4 άτομα)
1 κιλό καλαμάρι φρέσκο
1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
1 ποτήρι κρασί κόκκινο γλυκό
1 ποτήρι ξύδι
1 ποτήρι νερό
Εκτέλεση:
1.Βάζουμε το καλαμάρι σε μία κατσαρόλα και προσθέτουμε ½ ποτήρι ελαιόλαδο, 1 ποτήρι κόκκινο κρασί, 1 ποτήρι ξύδι και 1 ποτήρι νερό.
2.Ψήνουμε το καλαμάρι για 45 λεπτά, σε μέτρια φωτιά.
3.Το καλαμάρι «καθιστό» είναι έτοιμο!