ΚΑΛΑΜΑΡΙ «ΚΑΘΙΣΤΟ»:


kalamari kathistoΥλικά: (4 άτομα)
 1 κιλό καλαμάρι φρέσκο 
 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο 
 1 ποτήρι κρασί κόκκινο γλυκό 
 1 ποτήρι ξύδι 
 1 ποτήρι νερό


Εκτέλεση:
1.Βάζουμε το καλαμάρι σε μία κατσαρόλα και προσθέτουμε ½ ποτήρι ελαιόλαδο, 1 ποτήρι κόκκινο κρασί, 1 ποτήρι ξύδι και 1 ποτήρι νερό.
2.Ψήνουμε το καλαμάρι για 45 λεπτά, σε μέτρια φωτιά.
3.Το καλαμάρι «καθιστό» είναι έτοιμο!