Υλικά:

5 – 6 αυγά
1/3 φλυτζανιού λάδι ( ελαιόλαδο )
αλάτι
Εκτέλεση:
1. Κόβουμε τις μύτες από τα αγρέλια σε μικρά κομματάκια.
2. Βάζουμε μέσα σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο και, πριν «κάψει», ρίχνουμε και τα αγρέλια.
3. Τηγανίζουμε τα αγρέλια μας προσθέτοντας αλάτι.
4. Τοποθετούμε μέσα στο τηγάνι και τα αυγά μας και ανακατεύουμε καλά για να πάνε παντού.
5. Όταν τα αυγά γίνουν σαν ομελέτα, το φαγητό μας είναι έτοιμο!
Tip: συνοδεύεται άψογα με πατάτες τηγανιτές.