
¼ του λίτρου κόκκινο κρασί
1 κ.σούπας κόκκους κολίανδρο
ελαιόλαδο
αλάτι
Εκτέλεση:
1. Καθαρίζουμε καλά τις πατάτες και τις αφήνουμε με την φλούδα τους.
2. Τις ανοίγουμε, σπάζοντάς τες και βάζουμε αλατάκι.
3. Τηγανίζουμε τις πατάτες για 10 – 15 λεπτά σε μέτρια φωτιά και για άλλα 5 λεπτά σε δυνατή φωτιά.
4. Παράλληλα,σπάμε σε ένα γουδί τους κόκκους του κολίανδρου και τους τοποθετούμε σε μία κατσαρόλα. Εκεί τοποθετούμε και τις τηγανισμένες πατάτες, ψήνουμε για μισό λεπτό και στη συνέχεια ρίχνουμε και το κόκκινο κρασί.
5. Ανακατεύουμε καλά την κατσαρόλα και οι πατάτες μας είναι έτοιμες για σερβίρισμα!