ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΑΡΥ ΚΑΙ ΧΑΛΟΥΜΙ:


kotopoulo me karyΥλικά: (4 άτομα)
 4 – 6 φιλετάκια κοτόπουλο
 1 χαλούμι
 2 – 3 κουταλάκια του γλυκού κάρυ
 200 – 250 γραμμάρια αλεσμένη φρυγανιά
 λάδι


Εκτέλεση:
1. Τρίβουμε το χαλούμι και προσθέτουμε το κάρυ και τη φρυγανιά. Τα τοποθετούμε σε ένα βαθύ δοχείο και τα ανακατεύουμε καλά.
2. Αφού πλύνουμε καλά τα φιλετάκια μας, τα βουτάμε ένα ένα μέσα στο λάδι μέχρι να λαδωθούν καλά στην εξωτερική τους επιφάνεια.
3. Στη συνέχεια, τοποθετούμε τα φιλετάκια μας μέσα στο δοχείο με το χαλούμι και τα υπόλοιπα υλικά και, με τα χέρια, προσπαθούμε έτσι ώστε να κολλήσει καλά το μίγμα με το κοτόπουλο.
4. Βάζουμε τα φιλετάκια μας στο ταψί, στο οποίο έχουμε ρίξει πολύ λίγο λάδι προσθέτοντας και το υπόλοιπο μίγμα.
5. Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 180 βαθμούς.
6. Ψήνουμε τα φιλετάκια μας για 1 ½ ώρα στους 180 βαθμούς.